Van Gaal laat Verhaegh debuteren

13 augustus 2013, 20:53   Bijgewerkt: 13 augustus 2013, 22:34

Louis van Gaal heeft tijdens een persconferentie de opstelling van Oranje bekendgemaakt. Nederland start morgen tegen Portugal met Paul Verhaegh als rechtsback, terwijl Michel Vorm op doel staat. Ook kiest de bondscoach voor Feyenoorders Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi als centrale verdedigers.

Voorin moeten Jeremain Lens, Arjen Robben en Robin van Persie voor de doelpunten zorgen. Het middenveld wordt gevormd door Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman en Rafael van der Vaart. In eerste instantie zou Wijnaldum niet starten, maar na de botsing van Jonathan de Guzman met Dirk Kuyt heeft Van Gaal besloten Wijnaldum de geblesseerde De Guzman te laten vervangen. Marco van Ginkel krijgt hoe dan ook speeltijd in Faro.

Nederland probeert morgen voor de tweede keer in de geschiedenis van Portugal te winnen. Tot nu toe kende Oranje weinig succes tegen de Portugezen.

Opstelling Nederland:

Michel Vorm; Paul Verhaegh, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind; Georginio Wijnaldum, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart; Jeremain Lens, Robin van Persie en Arjen Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen