Bale had plek op reservebank al verwacht

18 september 2013, 12:08

De man van honderd miljoen zat dinsdag, in de eerste Champions League-wedstrijd van dit seizoen, op de bank. Gareth Bale mocht tegen Galatasaray pas een half uur voor tijd invallen bij Real Madrid. Dat verraste hem niet, zegt Bale tegen Sky Sports.

Afgelopen weekend, in de competitiewedstrijd tegen Villarreal, stond Bale wel in de basis. "Ik heb met de trainer gesproken en omdat ik geen goede voorbereiding heb gehad op dit seizoen, kan ik nog niet twee wedstrijden achter elkaar spelen. Ik heb pas zeven of acht trainingsdagen in de benen, plus een half uurtje met de nationale ploeg van Wales en het uur van afgelopen weekend tegen Villarreal. Om die reden moet ik rustig aan doen, het voelde goed om tegen Galastasaray even in te vallen."

Bale geeft toe dat het, door zijn late transfer, lastig is om in vorm te komen. "Het is even wat anders, maar ik heb het gevoel dat het de goede kant op gaat. Ik voel me al thuis bij de club en wil nu topfit worden, veel spelen en een goed seizoen draaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen