Drogba: "Genoeg kracht om Real te verslaan"

16 september 2013, 17:15

Galatasaray start dinsdagavond de groepsfase van de Champions League met de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. Dit betekent een weerzien tussen de twee ploegen, aangezien ze vorig jaar tegenover elkaar stonden in de kwartfinale van de Champions League. Real Madrid wist toen aan het langste einde te trekken. Galatasaray-aanvaller Didier Drogba is omwille hiervan gebrand op revanche tegen De Koninklijke.

Het tweeluik tegen de Madrilenen van vorig seizoen staat bij de Ivoriaanse spits nog vers op het netvlies. Dat betekent ook dat de oud-speler van onder meer Chelsea en Olympique Marseille nog goed weet dat de wedstrijd in Turkije in het voordeel van Gala beslist werd: "Ondanks het feit dat we over twee wedstrijden verloren, hebben we thuis met Real Madrid afgerekend (3-2, red.). Dinsdagavond hopen we dit te herhalen, omdat we genoeg kracht hebben om Real Madrid te verslaan."

Drogba heeft er naar eigen zeggen veel voor over om met zijn team furore te maken op het kampioenenbal: "Als wij de Champions League zouden kunnen winnen, zonder dat ik een doelpunt zou maken, dan zou ik daar meteen voor tekenen. Het teamsucces is het belangrijkste dat er is. Doelpunten krijgen alleen betekenis als ze leiden tot het kwalificeren voor de volgende ronde", aldus de 35-jarige aanvaller in de persconferentie in aanloop naar de confrontatie met de Madrilenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen