Groep E: Chelsea laat zich verrassen door Basel

Ger
18 september 2013, 22:42   Bijgewerkt: 18 september 2013, 23:51

Marco van Ginkel heeft zijn debuut in de Champions League niet met een overwinning kunnen vieren. De middenvelder, die vanaf het begin een kans kreeg van trainer José Mourinho, ging met Chelsea verrassend onderuit tegen FC Basel: 1-2.

Oscar zette de Londenaren op Stamford Bridge vlak voor rust nog wel op voorsprong. De Braziliaan trof doel na slim voorwerk van routinier Frank Lampard. Enkele minuten eerder had Van Ginkel zich in negatief opzicht laten zien. De van Vitesse overgekomen middenvelder incasseerde een gele kaart na een harde tackle.

Basel wist de achterstand in de tweede helft volledig te repareren. Mohamed Salah tekende in de 71e minuut voor de gelijkmaker door een fraaie aanval van de Zwitserse ploeg in stijl te besluiten. Marco Streller maakte het feestje voor Basel compleet door ook nog de 1-2 te scoren.

Schalke 04 won de thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest met overtuigende cijfers: 3-0. Atsuto Uchida, Kevin-Prince Boateng - deze zomer overgekomen van AC Milan - en Julian Draxler scoorden na rust. Aanvalsleider Klaas-Jan Huntelaar ontbrak wegens blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen