Juventus behaalt krappe zege in Derby della Mole

29 september 2013, 14:24

De Derby della Mole, ook wel de Derby di Torino genoemd, werd zondagmiddag beslist in het voordeel van Juventus. De ploeg van trainer Antonio Conte wist met minimale cijfers te winnen in het Stadio Olimpico in Turijn: 0-1. Paul Pogba kroonde zich tot matchwinner bij Juventus.

Juventus trad aan in de befaamde 3-5-2 formatie, met Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Andrea Barzagli als verdedigingstrio. Torino wist eerder dit seizoen gelijk te spelen tegen AC Milan, maar kon dit kunstje niet herhalen tegen Juventus. Na een doelpuntloze eerste helft, knikte Pogba tien minuten na rust de winnende treffer tegen de touwen, na een vreemde carambole (met een luchtje van buitenspel) voor het doel van Torino. De Fransman was hiermee van grote waarde, aangezien het zijn ploeg drie punten opleverde.

Juventus komt door de overwinning weer op gelijke hoogte met koploper Napoli, dat zaterdag met 0-2 wist te winnen van Genoa. AS Roma kan Juventus en Napoli later op de zondag passeren, als het de wedstrijd tegen Bologna weet te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen