Sammer zet selectie Bayern op scherp

15 september 2013, 13:36   Bijgewerkt: 15 september 2013, 18:11

Hoewel Bayern München goed is begonnen aan het nieuwe Bundesliga-seizoen, is technisch directeur van de Duitse recordkampioen Matthias Sammer allerminst tevreden over de instelling van de Bayern-spelers.

"Het kan zo niet langer. We hebben de laatste veertien maanden vijf titels gewonnen, Franck Ribéry is Europees voetballer van het jaar geworden - en misschien wint hij ook nog wel de Gouden Bal. Dat is me allemaal net iets te rooskleurig. De spelers moeten niet vergeten met passie en emotie te voetballen. We doen op dit moment wat we moeten doen, maar dat is niet genoeg", aldus Sammer, die zijn selectie op die manier op scherp wil zetten.

Volgens de voormalig Duits international verschuilen de spelers zich te veel achter de nieuwe trainer Pep Guardiola. "Het is Pep hier, Pep daar, Pep zus, Pep zo, maar we hebben een nieuwe trainer en beginnen dus gewoon weer op nul."

Bayern München staat na vijf competitiewedstrijden op de tweede plek in Duitsland met 13 punten. Koploper Borussia Dortmund is nog foutloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen