Van den Brom niet blij met kritiek De Zeeuw

18 september 2013, 08:32   Bijgewerkt: 18 september 2013, 09:05

Demy de Zeeuw kan een uitbrander van coach John van den Brom verwachten. De middenvelder uitte na afloop van de CL-wedstrijd tegen Benfica pittige kritiek op de tactische keuze van de trainer, waar hij naar eigen zeggen 'het slachtoffer' van werd.

Van den Brom is niet blij met de woorden van De Zeeuw, laat hij weten bij Sporza. "Ik ben verantwoordelijk voor de tactiek, dus ik voel me zeker aangesproken. Ik zal Demy hier zeker over aanspreken. Ik vind dat de nederlaag niks te maken heeft met tactiek."

"We verliezen de wedstrijd door individuele fouten en door spelers die hun niveau niet haalden. Dan is het jammer dat er spelers zijn die zeggen dat het aan de tactiek lag", vervolgt de Nederlandse coach, die niets kan met de woorden van De Zeeuw dat het na rust, in een ander systeem, veel beter ging. "In de tweede helft vielen we terug op onze ouwe manier van spelen, maar ook daarin hebben we heel weinig gecreëerd."

Volgens Van den Brom bewijst de wedstrijd vooral dat Anderlecht nog tekort komt ten opzichte van de CL-top. "Ik had gedacht en gehoopt dat we verder zouden staan dan vorig jaar, omdat de spelers nu ervaring hebben met het niveau van de Champions League. Maar dat is niet zo. We zijn goed voor België, maar te klein voor dit niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen