Atkinson leidt kwalificatieduel Oranje tegen Hongarije

3 oktober 2013, 09:08

Martin Atkinson fluit volgende week de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Hongarije. De 42-jarige Engelsman wordt in de Amsterdam ArenA geassisteerd door landgenoten Peter Kirkup, Jake Collin en André Marriner.

Het Nederlands elftal heeft geen goede herinneringen aan de leidsman, want de wedstrijden die Oranje eerder onder zijn leiding speelde, werden beide verloren. Op 6 september 2008 werd in een vriendschappelijke wedstrijd met 1-2 verloren van Australië, terwijl vorig jaar nog met 4-2 van België werd verloren in wederom een oefeninterland.

Het resultaat van het duel met Hongarije is voor de equipe van keuzeheer Louis van Gaal niet meer belangrijk. Oranje heeft zich namelijk al geplaatst voor het WK. Hongarije is daarentegen nog in gevecht met Turkije en Roemenië om zich te kwalificeren voor de play-offs.

Op dezelfde avond fluit de Nederlandse arbiter Richard Liesveld het duel Bosnië en Herzegovina - Liechtenstein. Bas Nijhuis heeft de touwtjes in handen bij Spanje - Wit-Rusland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen