Kaká: "Kan me geen CL zonder Milan voorstellen"

31 oktober 2013, 12:23

Met een geweldige treffer zette Ricardo Kaká AC Milan woensdagavond op een 1-0 voorsprong tegen SS Lazio. Dat Lazio later in de wedstrijd nog gelijk wist te komen met de Rossoneri, is kenmerkend voor het seizoen dat de Milanese grootmacht doormaakt. Met twaalf punten uit tien duels (tiende plaats) heeft Milan plaatsing voor Champions League allesbehalve in het zicht.

In de Italiaanse Serie A geeft de derde plaats recht op kwalificatie voor de Champions League. Vorig seizoen werd deze derde plaats ternauwernood uit het vuur gesleept door Milan, maar er moet heel wat gebeuren, wil dat dit seizoen ook het geval zijn. Milan won slechts één van haar laatste zes wedstrijden.

Ricardo Kaká keerde afgelopen zomer terug in de modestad, na een mislukt avontuur bij Real Madrid. De Braziliaanse middenvelder kende een valste start, vanwege een blessure. Tegen Lazio kon hij eindelijk weer scoren voor Milan, maar tot een goed resultaat leidde dit dus niet: “Ik ben teleurgesteld over het resultaat van de wedstrijd. Mijn doelpunt had van veel groter belang kunnen zijn”, aldus Kaká volgens Voetbal International.

Plaatsing voor de Champions League lijkt per week moeilijker te worden voor Milan. Kaká kan het niet geloven: “Ik kan me geen Champions League zonder Milan voorstellen. Maar er is nog genoeg tijd om de achterstand in te lopen”, weet Kaká.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen