Magath spreekt ook onbegrip uit na spookdoelpunt

19 oktober 2013, 14:21

De wedstrijd tussen 1899 Hoffenheim en Bayer Leverkusen (1-2) werd volledig overschaduwd door het spookdoelpunt van Leverkusen-aanvaller Stefan Kiessling. De aanvaller kopte de bal uit een hoekschop naast, maar nadat de bal via een gat in het zijnet in het doel belandde, keurde de arbiter van dienst (Felix Brych) het doelpunt toe. Ervaren trainer Felix Magath onderstreept de roep om video-ondersteuning nog maar eens.

Magath kan de situatie rondom het 'doelpunt' van Kiessling niet aanzien: "Eén blik op de monitor was voldoende geweest en dan was alle partijen deze fatale beslissing bespaard gebleven", zo stelt de oud-trainer van onder meer VfL Wolfsburg, Schalke 04, Werder Bremen, VfB Stuttgart en Bayern München zaterdag op zijn Facebook-pagina.

De ervaren trainer, die momenteel geen club onder zijn hoede heeft, vindt dat er wel haast gemaakt mag worden met het invoeren van technische hulpmiddelen: "Nu gaan we ons weer dagenlang teisteren met debatten over een spookdoelpunt. Dat zou toch niet meer nodig moeten zijn. Hoe lang negeren we in het voetbal nog de voorhanden zijnde technische hulpmiddelen. Overigens zou een professionele club als Hoffenheim toch in staat moeten zijn een fatsoenlijk net op te hangen.", aldus Magath.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen