Martino over eerste puntverlies: "Onterecht"

20 oktober 2013, 11:59

Trainer Gerardo Martino weigerde zaterdag te treuren over het eerste puntverlies van Barcelona in de Primera División. De Catalanen kwamen in de negende speelronde bij Osasuna niet verder dan een gelijkspel (0-0).

"Deze uitslag is onterecht. Gezien het aantal kansen dat we hebben gecreëerd, hadden we moeten winnen. We waren niet secuur genoeg voor de goal", aldus Martino.

Barcelona is volgens Martino klaar voor de ontmoetingen met AC Milan (dinsdag) en Real Madrid (zaterdag). "Ik zou me zorgen maken als we minder goed speelden als de voorbije weken, maar dat was volgens mij niet het geval. In de eerste helft schortte het aan de laatste pass en in de tweede helft kregen we vier levensgrote kansen. Bovendien hebben we de tegenstander geen kans gegeven om te counteren."

Sterspeler Lionel Messi begon tegen Osasuna op de bank. De Argentijn is hersteld van zijn dijbeenblessure en mocht in de tweede helft invallen. "Ik wilde Leo 20 minuten laten meespelen, met het oog op de ontmoetingen met AC Milan en Real Madrid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen