PEC Zwolle test geflopt Twente-talent Vogelsang

31 oktober 2013, 14:29

PEC Zwolle heeft Theo Vogelsang op proef. De Duitse middenvelder van Russische komaf zit sinds de zomer zonder club. Omdat hij transfervrij is kan hij ook buiten de transferperiode eventueel een contract tekenen. Hij gold ooit als een groot talent bij FC Twente, maar wist daar nooit door te breken.

Hij speelde nooit een officiëel competitieduel in de hoofdmacht van de Tukkers. Wel speelde hij al in de Champions League: in de voorronde van het prestigieuze toernooi in het seizoen 2011-2012 mocht hij invallen tegen FC Vaslui. Daarvoor was hij verhuurd aan Go Ahead Eagles, waar hij uit de selectie werd gezet wegens een gebrek aan inzet.

In januari van het huidige kalenderjaar verliet hij FC Twente om bij Kickers Offenbach te gaan spelen. Op het derde niveau van Duitsland wist hij door blessures nooit indruk te maken. Bovendien degradeerde de ploeg ook nog eens naar het vierde niveau van Duitsland, omdat het geen licentie meer kreeg voor de 3. Liga. De club zou een schuld hebben van ruim negen miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen