Powel: "Ik blijf hopen op een Nederlandse club"

7 oktober 2013, 16:33   Bijgewerkt: 7 oktober 2013, 16:38

Berry Powel is nog altijd op zoek naar een nieuwe club. De aanvaller is na zijn avonturen in de Spaanse Segunda Division clubloos en onderhoudt momenteel zijn conditie bij Heracles Almelo. Daar hoeft hij niet op een contract te rekenen, maar desondanks heeft de aanvaller het er wel naar zijn zin.

"Heracles zocht nog een spits in de voorbereiding. Helaas is het daar niet op uitgekomen", vertelt hij op de officiële website van de club. "Toen heb ik gevraagd of ik mee kon trainen. Ik trainde namelijk voor mezelf, maar het is belangrijk om op niveau te blijven trainen. Gelukkig was dat geen probleem."

Door zijn conditie op peil te houden hoopt de 33-jarige Utrechter nog een nieuwe club te vinden. "Mijn voorkeur heeft Nederland. Je merkt wel dat, als je drie jaar bent weggeweest, je een beetje uit beeld verdwijnt. Maar ik hoop in Nederland aan de slag te gaan. Vooral omdat ik twee kinderen heb waarvan er één naar school gaat. Als ik naar het buitenland vertrek, is de kans groot dat ik alleen ga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen