Been en Van den Brom teleurgesteld na verlies

24 november 2013, 10:15

Racing Genk en Anderlecht gingen zaterdag onderuit in de Belgische Pro League. Oostende vernederde Genk (4-0), terwijl Charleroi met 2-1 te sterk was voor Anderlecht. De coaches van de topclubs, respectievelijk Mario Been en John van den Brom, waren na afloop ontgoocheld.

"Dit was een totale offday", zei Been bij Sporza. "Het is gelukkig maar 4-0, want de score had nog kunnen oplopen. Ik ben enorm ontgoocheld. Dat gaf ik m'n spelers bij de rust al mee. Ik wisselde toen drie keer, maar ik wilde eigenlijk aan scheidsrechter Nzolo vragen of ik nog meer spelers mocht wisselen."

"Als je titelambities hebt en naar Oostende trekt, moet je in de eerste plaats inzet tonen. Dat heb ik niet gezien. We deden het op halve kracht omdat we dachten dat dat wel voldoende zou zijn. Maar op die manier kun je van iedereen verliezen. Deze nederlaag was het harde bewijs."

"Dit is een grote teleurstelling", reageerde Van den Brom. "Ik had gehoopt dat we verder zouden staan dan nu gebleken is. We hadden de voorbije weken goed getraind en waren klaar voor dit duel. We wisten dat het belangrijk was om de voeling met de top van het klassement niet te verliezen. Maar daar heb ik als trainer weinig van gezien."

En dat terwijl Anderlecht, na een moeizaam begin van het seizoen, zijn laatste drie duels allemaal had gewonnen. Van den Brom: "Ik heb niks veranderd aan de ploeg. Ik gaf de spelers het vertrouwen, omdat ze dat verdienden. Dan hoop je daar iets van terug te zien, maar dat was een uur niet het geval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen