Crisis bij De Graafschap: "Emoties laten bezinken"

18 november 2013, 09:00

De positie van coach Pieter Huistra bij De Graafschap wankelt flink. De coach ligt al geruime tijd onder vuur en tijdens de teleurstellend verlopen thuiswedstrijd tegen Achilles '29 (2-2) lieten supporters van de Superboeren weten klaar te zijn met de coach. Directeur Henk Bloemers wil echter geen overhaaste beslissingen nemen.

Bij Omroep Gelderland geeft Bloemers toe dat het resultaat tegen Achilles pijnlijk is. "Je schaamt je voor zo'n uitslag. Thuis tegen de nummer 19 van de Jupiler League", zegt hij. Wat de remise betekent voor de positie van Huistra kan hij niet zeggen. "We moeten de emoties laten bezinken en niet in paniek raken en domme dingen doen. Er zit veel angst in de ploeg. We kunnen duidelijk niet omgaan met tegenslagen."

"De druk op de trainer? Die is er altijd bij De Graafschap als de resultaten in de Jupiler League tegenvallen", vervolgt de Doetinchemse beleidsmaker, die stelt dat de verstandhouding tussen Huistra en de spelersgroep nog altijd prima is. "We hebben vorige week met de spelersraad gesproken en zij zeggen dat er nog chemie is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen