Groep C: Knappe remise Anderlecht in Parijs

5 november 2013, 22:36   Bijgewerkt: 5 november 2013, 23:40

Anderlecht heeft dinsdag een knappe remise geboekt op bezoek bij Paris Saint Germain. De Parijse formatie is daardoor zo goed als zeker van een plek in de achtste finales, Anderlecht is zo goed als uitgeschakeld. In Griekenland klopte Olympiakos Piraeus Benfica door een vroeg doelpunt.

In tegenstelling tot twee weken geleden, toen er met 5-0 verloren werd, kwam Anderlecht dinsdag alleraardigst voor de dag tegen Paris Saint Germain. De ploeg van trainer John van den Brom wist de Frans kampioen prima bij te benen en kwam na rust zelfs op voorsprong. Demy de Zeeuw betaalde het vertrouwen van zijn trainer terug en was het eindstation bij een mooie Brusselse aanval.

Lang kon Anderlecht echter niet genieten van die voorsprong, want nog geen twee minuten later stond het alweer gelijk in het Parc des Princes. Wie anders dan Zlatan Ibrahimovic was de doelpuntenmaker. Bij 1-1 bleef het ook, ondanks een rode kaart voor Anderlecht-middenvelder Sacha Kljestan.

De Griekse landskampioen Olympiakos Pireaus heeft dinsdag goede zaken gedaan om plek twee in Groep C. Door een doelpunt van verdediger Kostas Manolas in de 13e minuut wonnen de Grieken met 1-0 van Benfica. Met nog twee wedstrijden te spelen verdedigen zij een voorsprong van drie punten op de Portugezen en zes op Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen