Mourinho: "Reactief voetbal past niet in onze filosofie"

5 november 2013, 16:39

Chelsea treedt woensdagavond in de Champions League aan tegen Schalke 04, dat op gelijke hoogte staat met de Londenaren in Groep E. De winnaar van het duel op Stamford Bridge zal fier aan kop gaan in de groep. De verliezer zou toe kunnen zien hoe FC Basel passeert, als de Zwitsers in eigen huis weten te winnen van Steaua Boekarest.

Chelsea deed in Gelsenkirchen uitstekende zaken, toen het met 0-3 won van Schalke. Het contrast met afgelopen weekeinde was echter groot, toen Chelsea het liet afweten tegen Newcastle United (2-0 verlies). José Mourinho, de manager van Chelsea, was na afloop van het duel op St. James' Park boos op zijn spelers. “Ik heb veel tijd gehad om de wedstrijd terug te kijken en ik herzie mijn mening niet”, zo geeft de Portugese oefenmeester aan.

Mourinho hoopt dat Chelsea lering trekt uit het verloren Premier League-duel: “Ik wil niet dat mijn team reactief voetbal speelt. Dat strookt niet met onze voetbalfilosofie. Ik ben ontevreden over de wijze waarop we speelden tegen Newcastle, simpel zat. Mijn team kan wedstrijden verliezen, maar niet vanwege een gebrek aan overtuiging en vastberadenheid”, zo stelt de Portugees, die in de wedstrijd van woensdag niet kan beschikken over aanvaller Fernando Torres, die tweemaal trefzeker was in Duitsland. De Spanjaard kampt met een dijbeenblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen