Winnend AFC ziet concurrentie punten verspelen

17 november 2013, 16:42   Bijgewerkt: 18 november 2013, 12:48

AFC heeft zondag uitstekende zaken gedaan in de topklasse zondag. De ploeg uit Amsterdam won zelf de thuiswedstrijd tegen EVV en zag de nummers twee en drie, De Treffers en Leonidas, punten verspelen.

Heij en Wulffraat bezorgden koploper AFC de 2-0 overwinning. Leonidas hield de schade nog enigszins beperkt door met 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij het als vijfde geklasseerde JVC Cuijk. Het duel in Rotterdam lag een kwartier stil vanwege een blessure van een van de grensrechters.

De Treffers ging in eigen huis verrassend onderuit tegen hekkensluiter WKE: 0-3. Ook de nummers veertien en vijftien pakten zondag punten. Haaglandia, dat voorlaatste staat, pakte thuis een punt tegen Chabab, terwijl Juliana '31 gelijkspeelde tegen Be Quick.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen