Anderlecht-manager: "Puzzel valt stilaan in elkaar"

Ger
11 december 2013, 17:39

Anderlecht wist het avontuur in de Champions League dinsdagavond niet met een zege af te sluiten. Op bezoek bij Olympiakos Piraeus werd met 3-1 verloren. Met slechts één punt uit zes wedstrijden is de Belgische topclub dit seizoen al klaar in Europa. 

"We zijn ontgoocheld over het resultaat, maar niet over de manier waarop we speelden. We toonden een goeie reactie op het veld. Iedereen speelde voor wat hij waard was, we kunnen onze spelers niets verwijten", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck tegen Sporza. "Op dit niveau geldt de wet dat je weinig doelpunten mag weggeven. En dat hebben we te vaak gedaan. De Champions League is de universiteit van het voetbal. Als goeie ploegen niet op dreef zijn, zijn ze wel efficiënt."

Anderlecht kan zich nu volledig richten op de Belgische competitie. Naast de uitschakeling in Europa zijn de Brusselaars ook al klaar in het nationale bekertoernooi. Van Holsbeeck ziet ondanks de matige resultaten lichtpuntjes. "We zijn de weg ingeslagen van de jeugd en kenden moeilijke maanden omdat we veel spelers lieten vertrekken. Maar stilletjes aan past de puzzel in elkaar en zie je waar het schoentje echt wringt. Als we een of twee gerichte transfers kunnen doen, zijn we klaar voor de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen