Been: "Alleen de drie punten zijn belangrijk"

Ger
24 december 2013, 23:47

Trainer Mario Been wil het kalenderjaar donderdag afsluiten met een zege in de thuiswedstrijd tegen Charleroi. Zijn ploeg Racing Genk kan een driepunter goed gebruiken. Afgelopen zaterdag werd bij Cercle Brugge met 1-0 verloren. Het was al de vijfde nederlaag in zes competitieduels.

"Wij hebben een negatieve serie gehad, dat beseft iedereen. Daarom is er maar één ding belangrijk en dat is de drie punten pakken", aldus Been op de website van Genk. "Na de wedstrijd in Cercle hebben wij het uitgebreid gehad over de manier waarop we daar gespeeld hebben. De ploeg begrijpt zelf ook wel dat het niet goed was en hun reactie is dat ze donderdag de drie punten willen. Dan kunnen we 2013 toch nog op een positieve noot afsluiten."

Been wil niets weten van een crisis in Genk: "Wij bewaren de rust, wij blijven hard werken. Ook binnen de club. Dat zegt iets over de werking hier. Maar dat wil niet zeggen dat we de ogen moeten sluiten voor wat er mis gaat. Neem van mij aan dat een coach elke wedstrijd wil winnen. Hetzelfde geldt voor de spelers. Geloof mij maar: deze club komt terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen