Been: "Ik hoop dat we de bodem nu bereikt hebben"

26 december 2013, 19:41

Racing Genk heeft donderdag het tij in de Belgische Pro League niet kunnen keren. De ploeg van coach Mario Been ging tegen Charleroi voor de zesde keer in zeven wedstrijden onderuit. In de eigen Cristal Arena werd een smadelijke 0-3 nederlaag geleden. Been hield zich na afloop rustig.

"Ik hoop dat we de bodem nu bereikt hebben", zei de Nederlandse oefenmeester tegen Sporza. "Het was niet zozeer een kwestie van niet willen, maar van niet kunnen. Na een 3-0 nederlaag blijf je met lege handen achter en kan je niet tevreden zijn."

"Ik rij nu naar huis voor het kerstdiner met alle mensen van wie ik hou. Daarna kan ik eens goed nadenken. Op 3 januari komen we terug naar de club en op 4 januari vertrekken we op trainingskamp om opnieuw te werken", vervolgde Been. "We kunnen dit niet wegpoetsen en zullen de verloren punten tegen andere ploegen moeten ophalen."

"2013 was een memorabel jaar voor Racing Genk met bekerwinst, de eerste Europese overwintering en een titelstrijd tot op het einde. Maar je kunt je ogen niet sluiten voor de laatste weken. Dit zal ongetwijfeld lang blijven hangen", besloot Been, die met Genk wel voor het tweede jaar op rij wist te overwinteren in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen