Benfica baalt van 'onterechte' uitschakeling in CL

11 december 2013, 08:15

De druiven zijn zuur voor Benfica. De Portugese topclub won dinsdag zijn laatste groepswedstrijd in de Champions League van Paris Saint Germain (2-1), maar greep naast een plek in de volgende ronde omdat concurrent Olympiakos drie punten pakte tegen Anderlecht. Voor Benfica rest een plekje in de Europa League, en dat terwijl de club volgens middenvelder Enzo Nicolás Pérez veel meer verdiend had.

"We waren afhankelijk van de andere resultaten en helaas heeft het niet goed voor ons uitgepakt", zegt Pérez op de website van de UEFA. "We hebben keihard gewerkt tegen PSG en een knappe zege behaald. We hadden het verdiend om samen met PSG naar de volgende ronde te gaan, dat hebben we ook in de wedstrijden tegen Olympiakos bewezen. We verloren in Griekenland, maar dat was een onterecht resultaat. We waren daar de betere ploeg en hebben maar één keer terecht verloren, dat was in Frankrijk tegen PSG."

Benfica pakte slechts één punt in de twee ontmoetingen met concurrent Olympiakos. Voor eigen publiek kwamen de Portugezen eind oktober niet verder dan een 1-1 gelijkspel, in Athene werd met 1-0 verloren. In totaal pakte Benfica, vorig seizoen verliezend finalist in de Europa League, tien punten in zes CL-wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen