Genk-directeur spreekt vertrouwen uit in Been

27 december 2013, 09:31   Bijgewerkt: 27 december 2013, 10:09

Ondanks de slechte prestaties van de laatste weken hoeft Mario Been niet te vrezen voor zijn baan bij Racing Genk. Algemeen directeur Dirk ­Degraen heeft nog altijd alle vertrouwen in de Nederlandse trainer. Genk verloor donderdag thuis met 0-3 van Charleroi en dat was al de zesde nederlaag in zeven wedstrijden.

Door de rampzalige serie van drie punten uit zeven duels is Genk de aansluiting met de top van de Belgische competitie kwijt. Toch wanhoopt Degrean niet. "Het gaat sinds enkele weken minder goed op sportief vlak, maar wees gerust: Mario Been staat niet ter discussie", citeert Het Nieuwsblad de Genkse beleidsmaker. Degrean gelooft heilig in de kwaliteiten van de Nederlandse coach, zegt hij. "Anderhalve maand geleden werd hij nog geprezen om zijn degelijke aanpak. Het zou dan ook te gek voor woorden zijn mochten we nu alle schuld op zijn ­schouders laden. Ondanks de mindere periode blijf ik zeggen dat 2013 voor ons een fantastisch jaar was."

Met Been op de bank won Genk in 2013 de Belgische beker en wist het voor het eerst in de historie Europees te overwinteren. Momenteel staat de ploeg op een zesde plaats in de Belgische Jupiler Pro League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen