Nürnberg krijgt met remise te weinig tegen Schalke

21 december 2013, 21:09

1. FC Nürnberg gaat de winterstop in de Duitse Bundesliga in zonder overwinning. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen Schalke 04. Het was al weer de elfde remise van het seizoen voor Nürnberg.

Met dat punt kreeg Nürnberg te weinig, aangezien het over de volle negentig minuten genomen de meeste kansen creëerde. De beste was voor Per Nilsson, maar die kopte in de 78ste minuut uit een vrije trap van Hiroshi Kiyotake op de lat. Oud-PSV'er Jefferson Farfan had niet veel later aan de andere kant de 0-1 op de schoen, maar ook hij miste. Dat was één van de spaarzame gevaarlijke momenten voor het Nürnberg-doel.

Nürnberg staat samen met Eintracht Braunschweig laatste in de Bundesliga, met elf punten. Het team van Verbeek heeft wel een iets beter doelsaldo. Schalke staat met 28 punten zevende