Teammanager Vonk wil vrijheid en vertrekt bij AZ

8 december 2013, 12:29

De wegen van Hans Vonk en AZ scheiden per direct. De oud-doelman is in goed overleg met de directie overeengekomen dat hij zijn taken als teammanager van de Alkmaarders met onmiddellijke ingang stopzet. Vonk was sinds vorig seizoen werkzaam bij AZ.

Op het digitale thuis van de Alkmaarse club legt de 43-jarige Vonk uit waarom hij dit besluit heeft genomen: “De keuze om mijn werk bij AZ te beëindigen, geeft mij de vrijheid om over mijn eigen toekomst te beslissen”, aldus Vonk, die warme gevoelens zal blijven houden bij AZ: “Ik houd een goed gevoel over aan mijn periode in Alkmaar. Het was een mooie tijd waarin ik veel heb geleerd. Ik wens AZ alle goeds voor de toekomst.”

Earnest Stewart, directeur voetbalzaken bij AZ, vindt het jammer dat Vonk deze keuze heeft gemaakt, maar toont begrip voor de oud-doelman: “Hans heeft als teammanager bij AZ z’n werk altijd naar volle tevredenheid gedaan. We vinden het jammer dat hij vertrekt, maar begrijpen zijn keuze volledig. AZ zal op zoek gaan naar een nieuwe teammanager.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen