Van den Brom: "Ik wil niet het lachertje worden"

Ger
10 december 2013, 08:37

Voor John van den Brom vormt de uitwedstrijd tegen Olympiakos Piraeus vanavond de afsluiting van de Champions League. De Nederlandse trainer is met Anderlecht niet meer in de race om Europees te overwinteren. Van den Brom wil de groepsfase echter graag met een goed resultaat afsluiten.

De Belgische topclub hield aan de vorige vijf duels slechts een puntje over. Begin oktober werd nog voor eigen publiek ruim verloren van Olympiakos (0-3). "Dat was totaal onverdiend. Het zorgt bij mij en de spelers voor revanchegevoelens", aldus Van den Brom tegen Sporza. "We weten dat het een moeilijke wedstrijd zal worden. Olympiakos moet in principe winnen om zeker te zijn van de tweede plaats, dus wordt het een hete avond."

"Als we winnen, keren we met een goed gevoel terug naar België. Ook de Belgische coëfficiënt en de winstpremies zijn natuurlijk een drijfveer om het goed te doen. Er zijn genoeg redenen om er tegenaan te gaan. Ik wil natuurlijk ook niet als het lachertje van de Champions League bekend staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen