Heerenveen bevestigt transfer Eikrem naar Cardiff

8 januari 2014, 11:30

Magnus Wolff Eikrem vertrekt definitief na een half jaar bij SC Heerenveen. De Noorse middenvelder (23) gaat aan de slag bij Cardiff City. Hij treft in Wales opnieuw trainer Ole Gunnar Solksjaer, met wie hij eerder al bij Molde FK samenwerkte.

"De voorwaarden zijn wederzijds goed bevonden en de speler is al medisch gekeurd", zegt technisch directeur Hans Vonk in gesprek met de NOS. "We wachten nu alleen nog op een mail de ondertekende verklaring. Die verwacht ik woensdagochtend." Hij wilde geen uitspraak doen over de hoogte van de transfersom. 

Vonk weet nog niet of er een directe vervanger van Eikrem wordt aangetrokken. "Alleen als er een directe versterking komt die betaalbaar is", zegt Vonk, die tevreden is met de transfer van Eikrem. "Hij was zelf niet tevreden bij Heerenveen en financieel kunnen wij het goed gebruiken."

Cardiff City zou mogelijk ook interesse hebben in Heerenveen-spits Alfred Finnbogason, maar voor hem heeft zich nog geen enkele club officieel gemeld. "We zijn niet naïef", zegt Vonk. "Wij lezen ook in de media dat er interesse is, maar we willen graag dat hij nog even aan Heerenveen verbonden blijft. Mocht er een serieus bod komen, dan zullen we er wel over nadenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen