'Trotse' Kraay jr. zeer kritisch op Cuijk-doelman

23 januari 2014, 07:00

Hans Kraay jr. reisde vol goede hoop af naar het IJsseldeltastadion van PEC Zwolle, maar zag dat JVC Cuijk ruimschoots tekort kwam in de kwartfinale van de beker. Het bekersprookje van Kraay en consorten kwam ten einde, aangezien Cuijk met 5-1 onderuit ging in Zwolle.

Cuijk kwam al snel op achterstand, door een vrije trap van Bart van Hintum. Kraay zag dat nervositeit zijn ploeg parten speelde en spaart de goalie van Cuijk (Joris van Gerwen) niet in zijn commentaar: "Ze stonden stijf van de zenuwen, met name onze keeper. We hebben een goede keeper, maar laten we eerlijk zijn: hij had geen offday, hij had een complete offday. Die eerste goal die er in gaat, die vang jij op je borst", stelt Kraay tegen de interviewer van FOX Sports. "En de derde goal, die kan hij zo pakken. Hij weet het zelf ook", geeft de coach van Cuijk aan.

Hoewel het bekeravontuur bruut ten einde kwam voor Cuijk, kunnen de Brabanders uiterst trots zijn op het feit dat ze het tot de kwartfinale geschopt hebben, weet ook Kraay: "Ik ben er trots op dat de jongens Cuijk op de landkaart gezet hebben", zegt Kraay, die zich na afloop realistisch toonde: "We moeten heel eerlijk zijn. We hadden niet de macht om de spanning te creëren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen