Van der Vaart niet zeker van basisplaats bij HSV

26 februari 2014, 11:46

Hamburger SV boekte afgelopen weekend een broodnodige zege op Borussia Dortmund en deed dat met de nieuwe trainer Mirko Slomka aan het roer. De opvolger van de ontslagen Bert van Marwijk kon in die wedstrijd niet beschikken over de geblesseerde Rafael van der Vaart, die inmiddels weer op de weg terug is. Het is echter nog onzeker of de Nederlander zaterdag in de basis mag beginnen.

Dat liet Slomka weten in Duitse media. "We moeten even afwachten hoe het loopt", doelde hij op de wedstrijd van komend weekend tegen Werder Bremen. "Rafael is en blijft een sleutelspeler voor dit team." De international herstelt goed van zijn enkelblessure. "Mijn voet voelt super aan", zegt de aanvoerder van de geplaagde club.

Van der Vaart kreeg de afgelopen periode de nodige kritiek te verwerken. Onder andere van Lothar Matthäus. "Naar mijn idee speelde HSV tegen Dortmund (3-0 winst) voor het eerst in tijden weer met elf spelers in plaats van tien. Van der Vaart was een schande voor het team. Ik denk dat het voor hem moeilijk wordt om onder Slomka terug te keren in het team, vooral in de strijd tegen degradatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen