Booy wil 'compacter' ADO Den Haag niet in kaart spelen

21 februari 2014, 16:00

De 25ste speelronde van de Eredivisie wordt vrijdagavond (20.00 uur) afgetrapt door ADO Den Haag en Go Ahead Eagles. ADO kan met een zege een behoorlijke sprong maken en op één punt van de ploeg uit Deventer komen, terwijl Go Ahead zelfs voorzichtig aansluiting vindt met de subtop, bij een zege in Den Haag. Eagles-coach Foeke Booy is optimistisch.

"Het zijn allemaal finales en nu is het tegen een directe concurrent", zegt Booy op de officiële website van de Deventenaren. "We moeten de strijd vol aangaan, we weten waar we voor staan. We zijn bijzonder fit en hebben een heel talentvolle groep, die een grote bereidheid heeft om voor het grote doel dat we voor ogen hebben te gaan", aldus de coach van de Eagles.

Met ADO treft de ploeg van keuzeheer Booy een ploeg die een moeilijk seizoen doormaakt. Coach Maurice Steijn werd de laan uitgestuurd en vervangen door zijn assistent Henk Fräser. Booy vindt dat er omwille hiervan de nodige veranderingen hebben plaatsgevonden bij ADO: "Ze spelen toch wel wat compacter. Wij moeten controle hebben, geduldig spelen, wel beducht zijn voor hun omschakeling, ze hebben snelle aanvallers. Aan ons ervoor te zorgen dat we dat neutraliseren en het mag zeker niet gebeuren, zoals tegen Groningen, dat we snel op achterstand komen. Dat zou een ploeg als ADO in de kaart kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen