Cambuur in blessuretijd langs negental Roda JC

22 februari 2014, 21:42   Bijgewerkt: 22 februari 2014, 22:31

Roda JC Kerkrade heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden. In de blessuretijd verloren de mannen van hoofdtrainer Jon Dahl Tomasson met 1-0 van SC Cambuur. De bezoekers ontvingen vlak voor tijd twee rode kaarten en moesten daarna een doelpunt van invaller Paco van Moorsel slikken. Cambuur vergroot daardoor het gat met de directe concurrent. 

Roda JC had vroegtijdig op voorsprong kunnen komen. Krisztian Németh stuurde Guus Hupperts aan de rechterkant het strafschopgebied in, die de bal keurig bij de tweede paal legde. Daar kwam Mitchell Donald inlopen. De middenvelder kreeg het echter niet voor elkaar om het leder tussen de palen te krijgen. Na de goede kans voor Roda JC nam Cambuur het hef in handen en had het vrijwel de gehele eerste helft het balbezit. In eerste instantie leverde dat geen grote kansen op.

In de slotfase had Martijn Barto zich meerdere malen tot matchwinner kunnen kronen. De eerste keer greep Ard van Peppen goed in en even later stuitte de spits op de goed keepende Filip Kurto. De Poolse goalie was bij een corner van Cambuur eveneens belangrijk door de bal van de doellijn te halen. Vlak voor tijd moesten Kees Luijckx en Guy Ramos met hun tweede gele kaart van het veld. Daar profiteerde Paco van Moorsel in de blessuretijd van door de winnende tegen de touwen te schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen