Club Brugge probleemloos naar derde zege op rij

14 februari 2014, 22:59

Club Brugge is aan het klimmen op de ranglijst van de Belgische Jupiler Pro League. Vrijdagavond won de ploeg van coach Michel Preud'homme in eigen huis eenvoudig met 3-1 van KV Kortrijk, waardoor de Bruggenaren hun derde overwinning op rij wisten te behalen en de druk op koploper Standard Luik ietwat laat toenemen.

In het Jan Breydelstadion kreeg Club na een klein half uur spelen een strafschop toegewezen. Oud-PSV'er Timmy Simons wist wel raad met dit buitenkansje en tekende de 1-0 aan. Toen Maxime Lestienne de marge op slag van rust verdubbelde namens de thuisploeg, was de wedstrijd gespeeld. De tweede benutte strafschop van Simons gooide de wedstrijd definitief in het slot. Het eigen doelpunt van Jesper Jørgensen redde alleen de eer voor Kortrijk.

Club staat na de zege nog zeven punten achter lijstaanvoerder Standard, dat zaterdag de Waalse derby tegen Charleroi speelt. De ploeg uit Brugge staat wel vijf punten voor op nummer drie Anderlecht. De equipe van coach John van den Brom treedt zondag aan tegen Bergen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen