Fraser: "Goede resultaten niet alleen door mij"

22 februari 2014, 13:05   Bijgewerkt: 24 februari 2014, 12:04

Trainer Henk Fräser kent een uitstekende start als trainer van ADO Den Haag. Na het ontslag van Maurice Steijn pakte ADO onder Fraser zeven punten in drie wedstrijden. Het degradatiespook is daardoor voorlopig verdwenen uit het Kyocera Stadion. Fraser blijft zelf echter bescheiden na de 3-2 zege op Go Ahead Eagles.

"Misschien heb ik wat geluk wat dat betreft. Op een gegeven moment heb je een dieptepunt, en daar komen spelers ook weer uit. Er waren een aantal jongens, die zeiden: het is twee voor twaalf. We hebben er vandaag hard voor gewerkt. Dat het dubbeltje dit keer de goede kant op valt hebben wij afgedwongen. De bereidheid bij de spelers is groot, ze hebben er alles voor gegeven", aldus Fraser tegenover Omroep West.

ADO kwam ondanks een vroege 2-0 voorsprong toch nog even in de problemen. Dat was niet nodig, meent Fraser. "Die 2-0 voorsprong was even schrikken, zowel voor ons als voor de tegenstander. Als je wat verder bent kun je dat uitvoetballen. En dan zie je na de 2-1 dat het toch uitdraait op vechtvoetbal. De volgende stap in het proces is dat we bij zo'n voorsprong wat rust gaan pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen