Lurling treft oud-werkgever NAC: "Super gemotiveerd"

19 februari 2014, 15:30

Voor Anthony Lurling staat er komende zaterdag een pikant duel op het programma. De 36-jarige aanvaller speelt dan met sc Heerenveen in eigen huis tegen NAC Breda, zijn oud-werkgever. Hij keerde NAC in januari de rug toe na onenigheid met trainer Nebosja Gudelj.

De veteraan tekende bij Heerenveen, de club waar hij eerder in het begin van zijn loopbaan ook onder contract stond. In Friesland begon Lurling tegen ADO Den Haag en FC Twente in de basis en moest daarna plaatsnemen op de reservebank. Tegen NAC is de kans dat hij in de basis begint groot, omdat Marco van Basten niet kan beschikken over diverse basisspelers. "We hebben drie geschorsten, dat maakt mijn kans op speeltijd groter", zegt Lurling op de clubsite. "Ik ben super gemotiveerd, maar wat wil je? Ik heb zevenenhalf jaar bij NAC gespeeld en wil laten zien dat de trainer mij ten onrechte buiten de ploeg liet."

Als Lurling in de laatste minuut de winnende treffer scoort, zal hij zijn doelpunt gewoon vieren. "Ik hoop dat het zover niet komt en dat de wedstrijd al in een eerder stadium in ons voordeel beslist is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen