Slory stagiair op Varkenoord: "Het is goud waard"

6 februari 2014, 11:18

Andwele Slory is begonnen aan een nieuwe carrière. De voormalig aanvaller volgt een trainerscursus en is om die reden als stagiair aan de slag gegaan bij de Feyenoord Academy op Varkenoord.

Slory, als speler tussen 2007 en 2010 actief bij Feyenoord, vindt het prachtig om zijn kennis over te brengen op jonge talentjes. "Het is goud waard als je voetballertjes tijdens een training iets kunt leren, wat je vervolgens in een wedstrijd terugziet. Er is niets mooiers dan een klein kind op zo'n moment trots te zien", zegt hij in Feyenoord Magazine. Dat hij trainer wil worden, verbaast hem zelf. "Toen ik zelf nog voetbalde dacht ik dat het trainersvak niets voor mij was, maar de afgelopen tijd ben ik van gedachten veranderd. Inmiddels weet ik dat ik heel graag deze kant op wil. Het lijkt me fantastisch om op een dag zelf trainer te zijn van een jeugdelftal."

In 2011, op 29-jarige leeftijd, besloot Slory zijn actieve carrière te beëindigen. "Ik kon gewoon niet meer, ik wilde wat anders dan voetbal", zegt de tweevoudig Oranje-international. "Ik was er helemaal klaar mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen