Vloet wil niet wijken bij Sparta: "Lost niets op"

25 februari 2014, 11:27

Het blijft onrustig bij Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Gert Kruys is afgegleden naar de negende positie in de Jupiler League en verloor maar liefst zes van de laatste zeven wedstrijden. De supporters van de Kasteel-club hebben het gehad met algemeen directeur Wiljan Vloet en eisen zijn aftreden. 

De supporters verwijten hem wanbeleid en zien de directeur als verantwoordelijke voor de slechte prestaties. In de afgelopen drie jaar stonden er bij Sparta al vijf verschillende coaches voor de groep. Vloet zelf is niet van plan te vertrekken. "Op 26 mei, na de verloren play-offwedstrijd tegen Roda JC, heb ik dat wel overwogen", bekent hij tegen De Telegraaf. "Ik heb toen gekeken hoe we ervoor stonden en ik wist dat het derde seizoen in de Jupiler League verschrikkelijk moeilijk zou worden. Op verzoek van de raad van commissarissen en enkele sponsors ben ik echter in functie gebleven. Natuurlijk heb ik ook fouten gemaakt, maar juist nu is het zaak om de schouders eronder te zetten. Met mijn vertrek los je de situatie niet op."

Zondag verloren de Rotterdammers in eigen huis met 2-4 van Jong Ajax. Na afloop van dat duel ging Vloet in gesprek met boze fans. "Er heerst bij hen veel frustratie en oud zeer. Begrijpelijk, want het spel is momenteel onacceptabel. Er zal echt iets moeten veranderen. Er heerst momenteel gewoon gigantisch veel onrust rondom de club. Ik weet dat de spelers beter kunnen presteren dan zij afgelopen weken hebben laten zien. Intern zijn we op zoek naar een oplossing. Dat gaat in goed overleg met Gert Kruys en Leo Beenhakker. Alleen door goede resultaten te behalen kan de rust terugkeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen