Algemeen directeur Vloet per direct weg bij Sparta

Ger
12 maart 2014, 14:30

Sparta en Wiljan Vloet nemen definitief afscheid van elkaar. Het vertrek van de algemeen directeur hing al geruime tijd in de lucht. Eind februari ging zijn portefeuille met technische zaken al naar Leo Beenhakker. De Rotterdamse club en Vloet hebben nu ook overeenstemming bereikt over een vertrekregeling.

Vloet werd in 2011 aangesteld bij Sparta, maar onder zijn leiding wist de eerstedivisonist niet te promoveren. Momenteel staan de Kasteelbewoners slechts tiende in de Jupiler League. Sparta is als periodekampioen wel zeker van deelname aan de play-offs. De 51-jarige Vloet had bij de club die hij tussen 2005 en 2007 als trainer diende nog een contract tot medio 2015.

"De financiële continuïteit van Sparta Rotterdam heeft altijd centraal gestaan in de beleidskeuzes. Er is uiteraard teleurstelling over het niet realiseren van onze sportieve ambities bij het eerste elftal. Dat wordt door iedereen gevoeld, ook bij Wiljan", zegt voorzitter Willem Bröcker namens de raad van Commissarissen. Manfred Laros zal tijdelijk de taken van de algemeen directeur waarnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen