Barça-beul Watt baalt van Menzo: "Hij moet me niet"

11 maart 2014, 12:02

Een kleine anderhalf jaar geleden was Tony Watt even de held van het Schotse voetbal. Hij maakte als invaller het winnende doelpunt in de Champions League-groepswedstrijd tegen FC Barcelona en leek, als 18-jarig talent, de voetbalwereld aan zijn voeten te hebben. Inmiddels verpietert hij in België, bij Lierse SK.

Lierse SK huurt de Schotse spits van Celtic, maar coach Stanley Menzo is er inmiddels achtergekomen dat Watt niet bepaald een modelprof is. De twee liggen regelmatig met elkaar in de clinch en Watt is zijn trainer nu zat, zegt hij in een interview met P-magazine. De aanvaller haalt fors uit naar de Nederlandse oud-keeper.

"Bij deze club weten ze niet hoe ze met mij moeten omgaan", bromt Watt. "Telkens als we verliezen, geven ze mij de schuld. Ik doe altijd iets verkeerd. Tegen Oostende speelde ik 20 minuten en toch gaf Menzo mij de schuld, terwijl het eigenlijk zijn schuld is. Ik kan geen goals vanaf de bank maken. Menzo meet met twee maten. Het kan toch niet dat je voor de ene speler andere regels hebt dan voor de andere. Hij moet me dus duidelijk niet."

Lierse SK maakt, onder Menzo, een prima seizoen door en staat elfde in de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen