Koploper Dordrecht laat langs Twentse beloften

Ger
21 maart 2014, 22:06   Bijgewerkt: 21 maart 2014, 22:15

FC Dordrecht heeft de marge op Willem II voorlopig naar vier punten gebracht. De koploper van de Jupiler League was op eigen veld met 3-1 te sterk voor Jong FC Twente. De ploeg van trainer Harry van den Ham verzekerde zich in de laatste minuten van de volle winst.

Youri Loen tekende in de twintigste minuut voor de openingstreffer van FC Dordrecht. Vlak na de pauze kwamen de Twentse beloften op gelijke hoogte via Krisztopher Vida. In de slotfase maakte de thuisploeg alsnog het verschil. Paul Gladon en invaller Genaro Snijders scoorden. FC Dordrecht heeft nu vier punten voorsprong op de concurrentie. Eerste achtervolger Willem II heeft echter nog een wedstrijd te goed. Het duel met De Graafschap is uitgesteld vanwege de grote politie-inzet bij de nucleaire top in Den Haag.

Nummer drie VVV Venlo won op eigen veld van FC Oss: 3-2. Voor de Limburgers waren Leon de Kogel, Oguzhan Türk en Dyon Gijzen trefzeker. FC Emmen herstelde zich tegen FC Eindhoven: 1-0. Een speelronde eerder slikte de equipe uit Drenthe bij FC Oss nog de grootste nederlaag uit de clubhistorie (8-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen