Hasi: "Snel evenwicht vinden bij Anderlecht"

Ger
10 maart 2014, 20:37

Besnik Hasi hoopt met Anderlecht te verrassen in de resterende wedstrijden van het seizoen in België. De 42-jarige assistent is door het clubbestuur als opvolger naar voren geschoven van de ontslagen John van den Brom. Hasi is bij de Brusselaars al bezig aan zijn zesde jaar in de technische staf.

"Ik ken de club heel goed. Het is altijd moeilijk om als trainer een ploeg over te nemen, maar ik neem nooit de gemakkelijkste weg in mijn leven. Ik geloof in mezelf en moet nu voor tweehonderd procent geconcentreerd zijn", aldus Hasi op de website van Anderlecht. "Ik ben geen gemakkelijke man, als ik iets wil dan ga ik er voor, maar de spelers moeten ook hun verantwoordelijkheid nemen. We moeten duidelijkheid scheppen in alles wat we doen en snel een evenwicht vinden in de ploeg."

"Ik ga me concentreren op de elf komende wedstrijden. Ik wil zien dat de jonge spelers beter worden en dat de meer ervaren spelers zich bewijzen", zegt de oud-international van Albanië. "Ik moet een bron van motivatie vinden om ervoor te zorgen dat de wil om te winnen terugkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen