Lierse steunt Menzo en zet kritische Watt uit selectie

13 maart 2014, 17:25

Tony Watt is naar aanleiding van zijn kritiek op coach Stanley Menzo per directeur uit de A-selectie van Lierse SK gezet. Dat heeft de Belgische eersteklasser laten weten. Het bestuur van Lierse SK noemt de uitspraken van de Schotse aanvaller 'onaanvaardbaar' en zegt volledig achter trainer Menzo te staan.

In een verklaring op de eigen website haalt Lierse SK fors uit naar Watt. "Lierse heeft duidelijke afspraken met de verschillende media over hoe interviewaanvragen en -afspraken verlopen. De club werkt daar ook honderd procent in mee. Dit interview werd echter door de speler in kwestie op eigen houtje geregeld met de krant, zonder medeweten van de club. De inhoud van dit artikel is voor de club onaanvaardbaar, er werd bovendien ook nooit om een reactie hierop gevraagd bij de club", meldt Lierse SK, dat er aan aan toevoegt dat het 'voor honderd procent achter Stanley Menzo' staat. Watt is per direct voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet.

In zijn interview met het Gazet van Antwerpen was Watt, gehuurd van Celtic, niet mals in zijn kritiek op Menzo. "Bij deze club weten ze niet hoe ze met mij moeten omgaan", stelde de spits. "Telkens als we verliezen, geven ze mij de schuld. Ik doe altijd iets verkeerd. Tegen Oostende speelde ik 20 minuten en toch gaf Menzo mij de schuld, terwijl het eigenlijk zijn schuld is. Ik kan geen goals vanaf de bank maken. Menzo meet met twee maten. Het kan toch niet dat je voor de ene speler andere regels hebt dan voor de andere. Hij moet me dus duidelijk niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen