Lodeweges: "Zeker niet denken dat buit al binnen is"

13 maart 2014, 15:08

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk probeert SC Cambuur-coach Dwight Lodeweges het enthousiasme rond zijn ploeg wat te temperen. De nieuwkomer in de Eredivisie pakte zondag een punt in de ArenA tegen Ajax (1-1) en staat elfde. Prachtig, vindt Lodeweges, maar hij waakt voor te veel euforie.

"We hebben veel vertrouwen, maar we moeten zeker niet denken dat de buit al binnen is", benadrukt de ervaren coach op de website van zijn club. De wedstrijd tegen RKC is belangrijk, weet hij. "Maar dat zijn alle wedstrijden, er staat altijd iets op het spel. Wel is het een wedstrijd die heel belangrijk is in de route naar handhaving."

Gemakzucht kan tegen RKC Waalwijk de belangrijkste tegenstander van zijn team zijn, waarschuwt Lodeweges. "Je komt tot een goed resultaat door de dingen te doen die je normaal gesproken altijd doet. En die moet je gewoon goed doen. Dat resultaat komt niet door te denken dat de wedstrijd geen probleem moet zijn."

Jody Lukoki ontbreekt wegens een schorsing, Bartholomew Ogbeche keert na een blessureperiode mogelijk terug in de selectie. "Hij is fit genoeg om iets van minuten te maken", zegt de coach over de Nigeriaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen