Pellegrini ziet City niet als favoriet tegen Man United

25 maart 2014, 09:15

Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt twaalf punten in het voordeel van Manchester City, waarbij aangetekend moet worden dat Manchester United ook nog eens twee competitiewedstrijden meer speelde. Maar in aanloop naar de stadsderby tussen beide clubs op Old Trafford, vanavond (dinsdag), wil Man City-coach Manuel Pellegrini van een favorietenrol voor zijn club niets weten.

"Ik denk dat niet dat we favoriet zijn, dat zijn we in geen enkele wedstrijd", blikt de Chileense coach vooruit op de competitiewedstrijd tegen Manchester United. "We maken een goede periode door, maar we spelen tegen een grote ploeg die voor eigen publiek mag aantreden. Dus ik zie ons zeker niet als de favoriet, nee."

"Natuurlijk gaan we iedere wedstrijd in met de intentie om te winnen", haast de ervaren oefenmeester zich te zeggen. "Maar het feit dat Manchester United een moeizaam seizoen doormaakt, betekent niet dat we zomaar even gaan winnen op Old Trafford. We zullen een heel goede wedstrijd op de mat moeten leggen."

Manchester City staat derde in de Premier League, maar qua verliespunten staat het er beter voor dat de andere titelkandidaten. Koploper Chelsea heeft zes punten meer, maar drie duels meer gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen