'Bekerwinnaar PEC denkt aan Rienstra en Falkenburg'

23 april 2014, 08:51

Voor Ben Rienstra en Erik Falkenburg lonkt een Europees avontuur. Na een jaar in de onderste regionen van de Eredivisie bij respectievelijk Heracles Almelo en Go Ahead Eagles kunnen beide spelers de overstap maken naar PEC Zwolle, meldt het AD. Zwolle is door de bekerwinst zeker van Europa League-deelname.

In Zwolle wordt Rienstra gezien als mogelijke opvolger van de Pool Mateusz Klich, die graag hogerop wil. De 23-jarige Rienstra gaf onlangs aan dat hij zijn aflopende contract bij Heracles niet wil verlengen en kan dus transfervrij de overstap naar een andere club maken. Hetzelfde geldt voor Falkenburg, dit seizoen door AZ verhuurd aan Go Ahead Eagles. PEC Zwolle ziet in de oud-Spartaan een optie voor de spitspositie. Twee andere spelers voor die plek, Guyon Fernandez en Fred Benson, gaan PEC Zwolle na dit seizoen verlaten.

Eerder werden ook middenvelders Evander Sno (RKC) en Maikel Kieftenbeld (FC Groningen) genoemd als mogelijke aanwinsten van PEC Zwolle. De concurrentie in de strijd om beide spelers is echter groot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen