Eriksen ziet toekomst bij Spurs: "Ik ben hier gelukkig"

8 april 2014, 17:37

Christian Eriksen maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Tottenham Hotspur. Afgelopen maandag maakte de Deense middenvelder veel indruk, tijdens het met 5-1 gewonnen duel met Sunderland, maar over het algemeen presteren de Spurs zeer wisselvallig. De Londenaren hebben niet de beste papieren om Champions League-voetbal te behalen, maar ook als dit mislukt wil Eriksen gewoon op White Hart Lane blijven spelen.

De vierde plaats geeft in de Premier League recht op een ticket voor de Champions League. Momenteel moeten de Spurs nummer vier Arsenal en nummer vijf Everton voor zich dulden, met respectievelijk vijf en vier punten verschil. Daarnaast heeft Everton nog een wedstrijd tegoed. Zodoende lijkt deelname aan het kampioenenbal een bijna onmogelijk karwei te zijn voor de ploeg van manager Tim Sherwood.

Eriksen voelt zich op zijn plek bij Tottenham en wil het restant van het seizoen gebruiken om vertrouwen op te doen voor volgend seizoen: "Het gevoel dat ik bij de club heb is niet afhankelijk van deelname aan de Champions League. Ik ben hier gelukkig en kijk uit naar de toekomst. Ons doel is om al onze wedstrijden te winnen, zodat we vertrouwen kunnen opbouwen richting het volgende seizoen. Als we de nodige duels weten te winnen zien we wel waar het schip strandt".

De 22-jarige Eriksen lijkt zijn draai steeds beter te vinden in Londen. Hij produceerde vier doelpunten in zijn laatste zes officiële wedstrijden voor de Spurs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen