FC Augsburg vergroot problemen Hamburger SV

27 april 2014, 19:16

Hamburger SV moet steeds meer rekening houden met degradatie, of in elk geval het spelen van nacompetitie. De formatie van coach Mirko Slomka leed zondag in de uitwedstrijd tegen FC Augsburg zijn derde nederlaag op rij in de Bundesliga: 3-1.

De eindstand stond al bij rust op het scorebord. Augsburg, met Paul Verhaegh in de basis, kwam binnen 32 minuten met 2-0 voor door twee doelpunten van Halil Alt?ntop. Op slag van rust maakte Andre Hahn er zelfs 3-0 van. Een minuut later bracht Heiko Westermann de spanning terug, maar verder kwam HSV niet.

Met nog twee wedstrijden te spelen staat HSV zestiende in de Bundesliga, met 27 punten. De voorsprong op achtervolgers FC Nürnberg en Eintracht Braunschweig bedraagt respectievelijk twee en één punt. De nummers zeventien en achttien degraderen rechtstreeks, de nummer zestien speelt play-offs tegen de nummer drie van de Tweede Bundesliga.

Bij Hamberger SV ontbrak Rafael van der Vaart vanwege een blessure. Ouasim Bouy bleef op de bank bij die Rothosen, Ola John zat niet bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen