Feyenoord tweede na ruime zege op Cambuur

27 april 2014, 16:34

Feyenoord-coach Ronald Koeman heeft met een 5-1 overwinning op Cambuur afscheid genomen van de Kuip. In een niet altijd even mooie wedstrijd maakten de Rotterdammers het verschil na de hervatting. Door de winst is de ploeg zeker van de tweede plaats in de Eredivisie en mag het volgend seizoen uitkomen in de voorronde van de Champions League.

Het begin van de wedstrijd was niet geweldig en Cambuur kreeg zelfs wat kansen. Toch was het Feyenoord dat op voorsprong kwam, dankzij een goed schot van Ruud Vormer, die de geschorste Lex Immers verving. Vormer haalde uit en schoot de bal achter de goed keepende Harm Zeinstra. Na de 1-0 werd Feyenoord wat slordiger en liet het Cambuur in de wedstrijd komen. Vlak voor rust maakte de ploeg uit Leeuwarden gelijk, via Martijn Barto.

Cambuur geloofde het wel en Feyenoord wist dat de tweede plaats binnen was. Het publiek kreeg daarmee wel een mooie slotfase te zien. In eerste instantie kreeg Feyenoord de bal niet achter Zeinstra, maar in de laatste minuten werd er toch nog twee keer gescoord. Eerst was het Tonny Vilhena, die na een mooie pass van Clasie zijn tweede maakte. Niet veel later schoot Jean-Paul Boëtius prachtig raak. Daarmee kreeg Koeman het afscheid dat hij verdiende en mag Feyenoord volgend seizoen proberen zich te kwalificeren voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen