Koeman beleeft afscheid in de Kuip: "Doet wat met me"

27 april 2014, 13:51

Ronald Koeman beleeft vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in de Kuip. Drie jaar lang stond de 51-jarige coach aan het roer bij Feyenoord en de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur is de laatste thuiswedstrijd voor Koeman als coach van Feyenoord. Een duel waarin Feyenoord de tweede plaats in de Eredivisie definitief hoopt te grijpen.

"Het is toch wel anders dan normaal", zegt Koeman voor de camera's van FOX Sports over zijn laatste duel in de Kuip. "Maar ik ben uiteraard gericht op de wedstrijd. We kunnen het seizoen afsluiten met een tweede plek en dat is fantastisch", aldus Koeman, die weet dat er veel op hem af zal komen: "Je ontkomt er niet aan. Er staat iets anders na de wedstrijd te gebeuren. Ik ben trainer en richt me op het voetbal. Dat moet, maar dat is niet makkelijk", geeft de coach aan.

"Het doet wel wat met me", vervolgt Koeman. "Het is een fantastische periode geweest, zeker als we het goed afsluiten. Ik hoop er echt op en het past wel bij drie jaar Koeman en Feyenoord", stelt de trainer, die lovend was over de club en supporters van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen