Koeman eist concentratie: "We zijn er nog niet"

Ger
25 april 2014, 16:29   Bijgewerkt: 25 april 2014, 16:57

Feyenoord gaat zondag vol voor de winst in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Met een nieuwe driepunter is de nummer twee van de Eredivisie zeker van deelname aan de voorronde van de Champions League. Volgens trainer Ronald Koeman was er dit seizoen niet meer mogelijk met de Kuipbewoners.

"Als we ons project zondag succesvol afronden, hebben we het maximale eruit gehaald. Dat is een compliment waard aan iedereen binnen deze club", aldus Koeman op de website van Feyenoord. "We zijn er nog niet, dat besef is er bij ons. Zondag krijgen we de kans om de tweede plaats definitief te pakken, maar we zullen evenals de laatste wedstrijden goed en geconcentreerd moeten zijn."

Voor tegenstander Cambuur staat er dit seizoen niets meer op het spel. De promovendus verzekerde zich in de vorige speelronde van lijfsbehoud. "Cambuur heeft het dit seizoen fantastisch gedaan", prijst Koeman de Friese club. "Ze kunnen vrijuit spelen, al doen ze dat eigenlijk het hele seizoen al. De ploeg gaat altijd uit van een herkenbare en onbevangen speelstijl."

Koeman neemt na dit seizoen afscheid van Feyenoord en zit zondag dus voor de laatste keer als trainer van de Rotterdamse club op de bank in de Kuip. "Ik besef steeds meer wat voor een fantastische periode ik heb gehad bij Feyenoord. Als je eenmaal binnen bent bij deze club, blijf je voor altijd Feyenoorder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen