Preud'homme: "Spannend tot laatste speeldag"

Ger
15 mei 2014, 17:07

Met nog twee speelronden te gaan maken Anderlecht, Club Brugge en Standard Luik allemaal kans op de titel in de Belgische competitie. Alleen de Brusselaars kunnen echter donderdagavond al kampioen worden. Dan dient Anderlecht zelf te winnen en moeten de concurrenten averij oplopen. Trainer Michel Preud'homme van Club Brugge verwacht echter dat het tot het einde spannend zal blijven.

"De titel, een ticket voor de Champions League en kwalificatie voor de Europa League: alles moet nog verdeeld worden. Ik geloof dat er vanavond voor geen enkele van de drie plaatsen een beslissing valt", zegt de 55-jarige Preud'homme tegen Sporza. "Het zal spannend zijn tot de laatste speeldag." De Brugse formatie gaat samen met Anderlecht aan kop, Standard volgt op twee punten van het duo.

Preud'homme gaat met Club Brugge in de voorlaatste speelronde op bezoek bij Racing Genk. De oud-coach van FC Twente moet puzzelen op het middenveld. Timmy Simons en Jesper Jørgensen zijn geschorst, Vadis Odjidja is nog niet fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen